Sitter du på en dröm om att bli författare? Vänta inte längre, sätt i gång med skrivandet redan idag!

Först och främst bör man fråga sig själv vad man vill skriva om och vilken typ av genre berättelsen passar in i. Sedan handlar det om att skriva och åter skriva – alltid direkt från hjärtat. Ett bra tips är att tänka att man skriver till sig själv, då blir det en ärlig text. Kom ihåg att sätta dig in i bokens innehåll och karaktärer, försök känna hur personen mår och skriv målande för att beskriva både miljö och stämning. Stanna inte upp för att du bekymrar dig över stavning. I det första skedet handlar det om berättelsen, det andra kommer sen. Fantasin och kreativiteten måste få flöda och det gör den bäst utan att behöva tänka på
”måsten”. Fokus är berättelsen och det du vill förmedla.

Ingen är f330px-Nla.ms-ms5393-2-s1ör gammal för att börja skriva, tro på dig själv och våga l
eva din dröm. Kom ihåg att vara lite hård mot dig själv och ditt skrivande, är du inte nöjd ska du inte lämna in något. Se till att din berättelse blir perfekt och precis som DU vill ha den.

Ett praktiskt tips för den som har lite bråttom och vill komma igång är att skriva ner idéer och stapla upp innehåll. Har man en röd tråd från början till slut kan man ägna sista delen av skrivandet till att komplettera berättelsen och dess kapitel. paper writing services Ett annat knep är att hålla öron och ögon öppna. Att stänga in sig i ett litet skrivskyffe är inte alltid det bästa för ditt skrivande, försök istället inspireras av din omgivning.

Kom ihåg att inte ge upp. Ett nej från en förläggare är inte något nederlag, det finns fortfarande massor av förlag som kan vara intresserade av just din berättelse. Hör dig gärna för med förlagen gällande deras tvekan över din bok. Kanske kan de komma med synpunkter som kan göra berättelsen fulländad.

Lycka till!